esmaspäev, 2. november 2009

HALB JÄRJEJUTT A’LA RATE FANFIC’ID, NODI JA TÕDEMUS, ET SUURUS LOEB – SEE TEEB SU ELU TUNDUVALT RASKEMAKS.

Ühtegi tuld ei põlenud. Uksekellale ei vastatud. Koukisin taskust välja võtme ja keerasin ukse lahti täies teadmises, et maja on valve all. Ma ei teadnud koodi ja telefon oli ka tühi. Koridori sisenemise peale ei pistnud miski röökima, seega hiilisin edasi. Koridor vol. 2´e seinte peal vilkusid mingid punased karbikesed... Liikumisandurid!


Paneel ütles mulle siiski, et valvet pole. Seepeale pistsid mu ema ja tema sõbranna mööda maja ringi jooksma, uste taha piiluma ja tapeetide teemal vestlema. Mina tassisin oma sadatuhat kasti teisele korrusele ja viskasin nad peale patsutusi välja, toppisin asjad külmkappi ja tegin ilmselt veel midagi praktilist ja nüüd istun siin ja blogin. Üle saja aasta. On saabunud taas hetk, mil te saate õndsuses lugeda, kuis ma hommikul kohvi jõin ja aknast vaatasin, kuidas naabri koer sittus! Au kiitus kõrges Jeesule!


Kes nüüd ikka veel imestavad, et mida ma sonin, palju õnne, olete edukalt vältinud minu kuupikkus hala teemal raha, kodakondsed ja uus elukoht! Ehk siis: ma kolisin välja. Rendin nüüd Ihastes Starkopfi 4 ühe üliõpilase teisel korrusel tuba (noh, ja tegelikult ka kolmandikku külmkapist). Paigal puudub igasugune eepilisus peale selle, et kusagil müstilistes majasügavustes peaks asuma „Kaminasaal,” mille kohta pole teada, kas tegu on kroonlühtrite ja Pärsia vaipadega balliruumiga või lihtsalt keldrinurgaga, kus lubatakse tuld teha. Üldsuse arvamus kaldub pigem teisele variandile.

Mu ema on minu väljakolimisest rohkem elevil kui ma ise. Veel tegi ta põhjendamatuid ähvardusi, et ta hakkab mul aeg-ajalt külas käima ja et ma pean kord nädalas koju minema ja sooja sööki sööma (sest ta on kangekaelselt jäänud arvamuse juurde, et ma ei oska näiteks muna keeta).

"Ka minu ema oli kunagi inimene!" - IdRev

Muide, on hämmastav, kui palju nodi mu elu sisaldab. Riideid polnudki nii röögatutes kogustes, aga paberit... Ja siis muidugi elutähtsad asjad nagu lõvi kuju, jaapani töllide postrid, õunad ja knipoonork. Kõigi nende asjade kompaktselt ühte ruumiossa paigutamiseks ja ka kodakondsete tungivatel soovitustel käisin ma läbi kõik ja ma mõtlen KÕIK omale kuuluva ning viskasin sellest ära 2/3.

Sellest johtuvalt ka väike nimekiri asjadest, mille ma muuhulgas leidsin (puhtalt meelelahutuslikel eesmärkidel; samuti on enamus neist säilinud kirjalikul kujul, sest nagu mainisin, oli paberollust kõige rohkem):
· Leht andmetega PHB’st, tagaküljel keerukad kalkulatsioonid, skillid, mountid, jumalused, avastus, et roguel ei saa longbow’d olla ja muu jura, mille peal keegi tuttavlik käekiri teatab „APPROVED BY XENU”
· Elutruu ja anatoomiliselt korrektne joonistus Svenist uksepiida küljes rippumas
· Õun/kirss/em/maskeerunud pirn
· Suurte silmadega kass, kelle pea põleb??! (pilt)
· Eepiline skeem allkirjaga „Kuidas tekkis universum according to Leo Võhandu,” mis sisaldas tsentrifuugi, 10 pakki kirjaklambreid ja palju noolekesi
· Konivillemid
· Kuritegelikult illustreeritud konspektid teemal universum, religioon, füüsika ja saiakesed
· Inka testid post-it note’de peal
· Sünnipäevakaardid pealisega „sisesta pilt siia”
· Kati identiteedikriis ajast, mil ta Keemia tunni ajal arvas, et on Draug
· Draugi identiteedikriis ajast, mil ta oli mootorsai ja pudises ringi
· Dramaatilise valgustusega skeemid sellest, kui roosa Vahuri maja ikkagi on
· Tompa prohvetlikud sõnad selle kohta, milline käbi Voku ikkagi on
· Moosipirukavandenõu e. Archimedesel & Pascalil joppas e. Stu seletas mulle Urus, kuidas füüsika töötab
· Dramaatiline kujutis gigantsest sääsest Kassinurme kindlust ründamas (oma kogemuste põhjal muidugi)
· Hord Barbie-päid
· Svjata Vatra taskukalendrid ’07. On alust arvata, et ma pidin need kellelegi andma.

Lisaks saame ka teada, et:
· Ükskord Saatan kartis ehitustarvete poes Susat.
Saatan: „Miks sul nuga kaasas on?”
Susa: „Igaks juhuks.”
Saatan: *kartlik pilk*
· TURM ON PEDE!!!!
· Efka ükskord arvas, et me oleme tõsiselt perversne kamp (keegi tehke mulle selgeks, mitu s’i seal on?!)
· Ükskord Urus oli Sassil grandioosselt pooohh-huuui. Ja kapsas kukkus tal ka ära
· Hitler läheb tõepoolest probleemide alla
· Vahur ei käi enam minuga, kuigi mu isa on 5 aastat tema tagumiku ümber olnud
· Kati ei taha naist
· Magical dagger on kõnekäänd. Helenal on ainult võinuga
· Susa mängud on seksuaalse alatooniga
· Sageli juhtub, et Lembi teeb lolli nalja, kõik teised naeravad, aga ta ise ei saa aru
· Küsimus „Mis temperatuuril alkohol aurustub?” on ebapädev, sest alkohol ei aurustu, alkohol juuakse ära
· Alo vanaema on leiutis IIMS’st
· DNA on üks jube asi
· Üksi paljuneda on NII igav
· Alo Savi peab Gaiuse viipekeelt ilusaks
· Gaius on nagu mingi sõjaväenohik – alt on peenike ja üleval on kotid
...ja kindlasti veel palju põnevat, ent tollest teabest ajalugu vaikib.

Üldiselt on mul ka au teatada, et ostsin omale laptopi, mis on ebatervislikult suur. Neile, keda see huvitab, on see Dell... ee... *otsib paberit* Studio 1737, millega tuli kaasa gigantne kohver, mis on lihtsalt nutmaajavalt suur ja mille ma esimesel võimalusel ära müün. Samas mõistan, miks mulle selline monstrum kaasa anti, sest siiani pole ma leidnud oma inventarist ühtegi kotti, millesse läpakas ära mahuks. See on 17”se laiekraaniga, kaalub peaaegu 4 kilo ja neile, kes asjast huvituvad, on sellel 500GB kõvaketast, Intel Core2Duo P7350 protsessor, aktiivmälu 2x2048MB ja 256 MB ATI Mobility RADEON HD 3650 videokaart. Olgu, sellest viimasest ei saanud ma aru. Üldiselt on kõik roosa, aga mul on suur probleem. Õigemini, Hitleril oli 45ndal aastal probleem, see siin on KATASTROOF! Nimelt...

Mul on Vista.

Jah.
Vista. Klaviatuuri peal on isegi Vista kleeps.

*dramaatiline käeviibe ja südantlõhestav ohe*

Olgu, päris surema ma veel ei hakka, aga kiiremas korras vahetan selle välja küll. Aeglaseks kipub ja hakib, pealegi on tal raskusi YouTube videotega, kui samal ajal hiirt liigutada. Küsimus on aga järgmine – kas Dell teeb kevadest Windows 7’e tasuta kättesaadavaks? Praegu peaks ma selle saamiseks välja köhima 2000 eeklooma. Seda näitab vaid aeg ja Windowsi kodulehekülg. Seni pean kas Vistaga sõbraks saama või otsima kellegi, kes naudiks mu arvuti katsumist ja mingi Linuxi või asja pealetoppimist. *khm, khm!*

Mustu leiab muide, et see arvuti on päris kasumlik, selle vastas saab ennast soojendada.


Ja veidi ma põen, sest see vedeleb mul keset lauda ja valvet ei ole, seega ilmselt varastavad ninjad selle esimesel võimalusel ära.

Nüüd, kamraadid, lähen ma magama, sest kell on veerand neli ja ma pean homme asjad lahti pakkima ja veel kodus käima, seal pesu pesema ja selle pesu KA siia tassima. Kauaigatsetud mandariinisiider jääb siis täna vahele. Pealegi ei saanud ma wifit kätte, kuigi tean parooli ja sain ühenduse, kuid netti ikka ei ole. Nuuks.


Veel pean ma kirjutama Itaalia reisist ja laulupeost, sest neil kahel üritusel pidasin ma püüdlikult päevikut ja kuigi kogu see jutt on veniv ja blaa, panen ma selle IKKAGI siia üles. Ha!
Üleüldiselt on üleliia palju asju, mida ma pean tegema, näiteks UgriMugri projekti lõpetamine välgukiirusel ja fotonäituse ning esitlustega, tegema end välgukiirusel muinasjaks, joonistama välgukiirusel seda ja toda ja ja ja... Peaks. Aga olen laisk ja lohe. Ha!
Head ööd.

P.S. Vaatasime hiljuti Kariibi Mere Piraatide kolmandat ja sattusime mõtlema, et kui Davy Jones ei tohtinud maal käia, aga jalad vannis siiski tohtisid, siis miks Will ei võiks seda teha? Nad võiksid ju pikalt seksutada ja muid asju ajada. Jalad vannis. Armastusele see tühiasi küll ette ei tohiks jääda! Seega ennetades Disney neljandat filmi, teeme kiirkäigul ära Kariibi Mere Piraadid 4: Jalad Vannis. Minea teadis ka, kuidas õige POTC plot teha tuleb: võtta suvalised juhtumised, laadida need kahurisse ja suvalisse järjekorda tulistada, siis see stsenaarium ära kaotada ja lihtsalt iga hommik kohale minna ja vaadata, mida täna teha. Kati pakkus end esimeseks osatäitjaks. Tema roll on Jack (the monkey of course!). Apply today!

P.P.S. Mind sunniti vaatam mingisugust geiseebikat, aga siis see läks huvitavaks ja nüüd ma tahan seda vaadata. Õigemini ei vaadanud ma tervet seriaali, vaid ainult kellegi väljalõikeid sellest, mis keskendub ühe geipaari katsumustele ja... katsumistele. Sest lisaks eeskujulikule USA seebikaplotile sisaldab see ka ohtralt kohe päris pornot. Samas on see vahel ka päris naljakas, ja mulle meeldib sealt üks tädi. Aga ma ei tea, mis nüüd saab, sest see YouTube kasutaja, kes need üles laadis, on nüüd suspended. Muidugi nende üleslaadimiste eest. Aga küllap ta need ikkagi uuesti üles laeb. 135 osa. Muidugi laeb. (Queer As Folk)


Järgmisel hommikul.
Öö jooksul avastasin veel mõned asjad:
· Siin on kohutavalt külm
· Ma ei võtnud villast tekki kaasa
· See maja nagiseb ja kobiseb ja räägib kuskil köögi kandis iseendaga
· Energeetiliselt ja muu buugi-buugi koha pealt on mu tuba hämmastavalt mõnus ja puhas, isegi voodi on õiges kohas
· Laualambile ei ole tervislik, kui ta panna kohvrisse ja sellele peale istuda.

2 kommentaari:

jumalAnni-tähevalgus ütles ...

Tead, ei ole midagi halb. Huvitav oli kuu alguses lugeda. Ma ei väida süüdlaslikult, et ehk andis illustreeriv materjal palju juurde. Lehva lehtedega.

jumalAnni-tähevalgus ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.

Oli kord ammusel aal...